Image Image Image Image Image

© Copyright 2021 Cinefa Film

Scroll to Top

To Top

Nyheter

06

Oct
2013

In Nyheter

By admin

Faces and Places, TV-serie på MIPCOM 2013

On 06, Oct 2013 | In Nyheter | By admin

Cinefa Film är tillsammans med NTD Nordic samproducent till Faces and Places, en programserie om resor och kultur i Skandinavien.

Faces & Places är ett nytt reseprogram som fokuserar på genuin europeisk kultur och högkvalitativa reseupplevelser. I varje program gör vi nedslag i omsorgsfullt utvalda platser i en region och lyfter fram kända och okända pärlor. Vi möter människor som ger oss personliga och intressanta glimtar om platsen och vad vi kan uppleva där.

Miniserie om Sverige
Hittills har fyra halvtimmes program om Sverige producerats som tillsammans utgör en miniserie. Tre sommarprogram om Västkusten, Norrland och Skåne samt ett vinterprogram från Norrland.

Faces and Places presenterades på MIPCOM genom NTD Nordic som deltog i MEDIA Umbrella Stands tillsammans med andra europeiska produktionsbolag och distributörer. MIPCOM som är världens främsta TV-mässa hölls i Cannes 7-10 oktober i år. Intresset för programserien var stort och nu tar uppföljningsarbetet vid för att föra projektet framåt. Målet är att producera totalt 26 episoder om hela Skandinavien. Mer info på hemsidan: facesandplaces.eu